Over Vitellius

Het is 68-69 na Christus.

Vitellius, veldheer in het vierde keizerjaar, beloont zijn troepen na iedere zware veldslag met spijs en drank. De kwaliteit van het vlees, de uitmuntende wijnen en de zorg die hij draagt voor zijn mannen worden geroemd.

Met verse ingrediënten, aandacht, zorg en een eerlijke bereiding geven wij al onze gerechten een eigen 'Vitellius' gezicht. Kwaliteit, gemoedelijkheid en een mediterraan tintje staan bij ons altijd voorop.

Vitellius Sevenum

In 1997 opende voor de eerste keer de deuren van Restaurant Vitellius te Sevenum (gemeente Horst aan de Maas). Een restaurant met een eigentijdse uitstraling en een mediterrane inslag. Peter en Ingrid delen een passie voor de mediterrane keuken, welke staat voor gastvrijheid en puur en eerlijk koken.

In 2022 verhuist Vitellius naar het huidige adres aan het Raadhuisplein te Sevenum, waar na vele jaren afscheid wordt genomen van het restaurant aan de Kerkstraat. Met verfrissende concepten geven we een compleet nieuwe invulling aan Vitellius.

Met Vitellius Kookt kun je op geselecteerde avonden genieten van een heerlijk menu, met veel liefde en zorg samengesteld door Peter. Daarnaast heten we enkele kookclubs welkom in onze kookstudio.

Daarnaast is het mogelijk om thuis te genieten van heerlijke, mediterraanse lekkernijen onder de noemer 'Vitellius Thuis'.

ADRES
Raadhuisplein 2
5975 BK Sevenum

TELEFOON & EMAIL
077-467 43 46
info@vitellius.nl

OPENINGSTIJDEN

Vitellius Thuis
Neem contact met ons op voor de actuele agenda

Vitellius Kookt
Bekijk de actuele agenda onder het kopje 'Vitellius Kookt' op de homepagina

Kookstudio
Maandag t/m donderdag

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA