Over Vitellius

Het is 68-69 na Christus.

Vitellius, veldheer in het vierde keizerjaar, beloont zijn troepen na iedere zware veldslag met spijs en drank. De kwaliteit van het vlees, de uitmuntende wijnen en de zorg die hij draagt voor zijn mannen worden geroemd.

Met verse ingrediënten, aandacht, zorg en een eerlijke bereiding geven wij al onze gerechten een eigen 'Vitellius' gezicht. Kwaliteit, gemoedelijkheid en een mediterraan tintje staan bij ons altijd voorop.

Vitellius Restaurant Sevenum

In 1997 opende voor de eerste keer de deuren van Restaurant Vitellius te Sevenum (gemeente Horst aan de Maas). Een restaurant met een eigentijdse uitstraling en een mediterrane inslag.

Peter (chef-kok) en Ingrid (gastvrouw) delen een passie voor de mediterrane keuken, welke staat voor gastvrijheid en puur en eerlijk koken. Op onze met regelmaat wisselende menukaart tref je à la carte gerechten evenals een 'Menu van de Chef'. De wijnkaart bestaat uitsluitend uit Italiaanse wijnen die met veel zorg zijn geselecteerd.

Bij Restaurant Vitellius kun je genieten van een heerlijk diner in een gezellige ambiance. Je kunt er echter ook terecht voor een lunch. Daarnaast kun je bij ons ook reserveren voor grotere gezelschappen, wat ons restaurant uitermate geschikt maakt voor speciale gelegenheden. Neem in dat geval even contact met ons op, zodat wij alles tot in de puntjes voor jou en jouw gezelschap kunnen regelen.

Reserveer nu je tafel

Reserveer jouw tafel...

Naam:
E-mailadres:
Aantal personen:
Datum:
Tijdstip:
Opmerkingen:

Bedankt voor je reservering.

De reservering is pas definitief wanneer je van ons een bevestiging ontvangt.

Bij last-minute reserveringen raden wij aan om eventjes telefonisch contact met ons op te nemen.

Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed.
Probeer het opnieuw.

OPENINGSTIJDEN ZOMER
Woensdag t/m donderdag:
Diner: 17.30u - 00.00u

Vrijdag:
Lunch: 12.00u - 14.00u
Diner: 17.30u - 00.00u

Zaterdag:
Diner; 17.30u - 00.00u

Zondag:
Diner: 17.00u - 23.00u

ADRES
Kerkstraat 11
5975 BH SEVENUM

TELEFOON & EMAIL
077-467 43 46
info@vitellius.nl